“Als je geen plan hebt voor jezelf,
zul je worden ingezet in het plan van een ander.”

Jim Rohn

Training of masterclass persoonlijk leiderschap

Het werk verandert en de werkverhoudingen ook. Medewerkers moeten steeds meer zelfstandig problemen oplossen en keuzes maken. Dit creëert nieuwe uitdagingen bij medewerkers en leidinggevenden. Bij een veranderende werkomgeving hoort persoonlijk leiderschap. Als je naar je dagelijkse leven kijkt, dan zul je merken dat je vaak wordt geleefd in plaats van dat je jezelf leidt.

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden. De kunst om je eigen gedrag te veranderen. Bewust worden van je onbewuste automatische patronen. Persoonlijk leiderschap geeft je inzicht in het effect van je gedrag op je omgeving. Het geeft je inzicht in het menselijk gedrag. Persoonlijk leiderschap gaat ook over het vermogen om na te denken over ons eigen denkproces. Als je persoonlijk leiderschap (verder) wilt ontwikkelen dan moet je ook weten wat de meest grote uitdagingen voor persoonlijk leiderschap zijn

Waarom een training persoonlijk leiderschap?

 • Als organisatie wil je een verdieping van de inspiratiesessie of
 • Als organisatie zit je in een veranderingstraject of
 • Je wilt de manager bewust maken hoe ze meer van toegevoegde waarde kunnen zijn of
 • Je wilt dat werknemers zichzelf motiveren, initiatief en verantwoordelijkheid nemen of
 • Je wilt ondernemers laten ervaren wat de toegevoegde waarde is van persoonlijk leiderschap of
 • Je  wilt je dat de kans op stress en burn-out afneemt of
 • Specifieke competenties ontwikkelen die helpen om meer pro actief gedrag te ontplooien

De sleutel tot succes

Soms heb je jezelf te updaten, omdat je innerlijke navigatie nieuwe kaarten nodig heeft.  In  de training of masterclass gaat men actief aan de slag met de volgende 4 stappen:

 • Bewustzijn ( je startpunt, de kern van je eigen verandering)
 • Zelfobservatie ( denken over je denken, zien, voelen en horen)
 • Zelfmotivatie ( hoe ontstaat dit)
 • Zelfmanagement ( manage je brein, kennis van je brein)

De deelnemers gaan aan de slag met wat op dat moment voor hen en de organisatie belangrijk is. Het is direct toepasbaar en je krijgt veel praktische tips. Zelfreflectie is een belangrijk onderdeel en zorgt voor vele eyeopeners. Elk programma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert.

Mogelijkheden:

Masterclasses:

Versterk je persoonlijk leiderschap:

✔︎Persoonlijk leiderschap voor ondernemers

✔︎Persoonlijk leiderschap voor (young) professionals

✔︎Persoonlijk leiderschap voor managers

Versterk je communicatie

Duur: 2,5 uur – 4 uur

Training:
Duur:  1 dag – 3 daagse

Data en locatie zijn in overleg

Het resultaat

Je leert de essentiële vaardigheden van persoonlijk leiderschap. Je hebt je eigen drijfveren ontdekt. Je hebt geleerd van motivatie theorieën. Je weet hoe je je invloed vergroot. Je herkent je valkuilen en je weet hoe  je ermee om kunt gaan. Je bent bewust van je eigen communicatie vanuit persoonlijk leiderschap. Je bent in staat om  het beste uit jezelf naar boven te halen.  Je weet hoe je focus kunt houden, je brein kunt managen en in ontwikkeling blijft.

‘Hélène is een trainer die hart, hoofd en buik op één lijn heeft en met haar authenticiteit mensen kan raken en ontwikkelen. Uiterst professioneel brengt ze haar kennis over en ziet ze wat er nodig is in iemands ontwikkeling. Ze leidt, begeleid en raakt met impact. Dankzij haar integriteit en inlevingsvermogen weet zij tot de kern te komen, dat maakt haar enorm bijzonder.’

Imke Weijers
Imke WeijersManagement consultant bij Scenter

Motiverend, leuk, interactief, helder en inhoudelijk sterk.

Hélène zorgt voor een motiverend, leuk, interactief, helder en inhoudelijk sterk programma over persoonlijk leiderschap. In de vorm van training, masterclass en inspiratiesessie. Als International Certifed NLP trainer heeft zij al honderden mensen getraind op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Als spreker heeft zij al vele mensen geraakt en geamuseerd met haar ervaringen en kennis. Zij weet dat door persoonlijk leiderschap je het beste uit jezelf en de ander haalt.

Hélène heeft o.a. gewerkt voor:

Meer informatie over een training of masterclass persoonlijk leiderschap?
Neem vrijblijvend contact op!

Bel: 0180-820814

mail@heleneoosterhuis.nl

Contactformulier