Tekst aankondiging 

Op (datum) verzorgt Hélène Oosterhuis bij ons een inspiratiesessie over (onderwerp)

Wie Hélène Oosterhuis hoort en ziet verwondert zich niet alleen over haar boodschap, maar verwondert zich ook over zichzelf. Zij combineert sociale – en positieve psychologie, neurowetenschap, NLP met oude wijsheidstradities en persoonlijke ervaringen. Hélène is enthousiast, vernieuwend en beklijvend. Wie weet heb je haar boek ‘Ken je mij?’ over persoonlijk leiderschap gelezen, of ken je haar als finalist Zakenvrouw van het Jaar. Zij is ook voorzitter en oprichter van Stichting Another Way een stichting die zich inzet voor vrouwen met een sociaal-economische achterstand. Zij wil graag bijdragen aan meer wijsheid, succes en geluk voor zowel individuen als organisaties

Hélène maakt je bewust van je impact. De impact die je hebt op jezelf en anderen. Met haar koffer gevuld met beeldende metaforen neemt ze je mee op reis.

Aan het einde van de inspiratiesessie heb je een aantal concrete tools in handen, je hebt gelachen, je geheugen is opgefrist en je hebt een nieuw inzicht. Hier wil je bij zijn!

Benodigheden:

✔︎ Headset (handen vrij) bij meer dan 30 deelnemers

✔︎ Tafel neerzetten waar een reiskoffer op kan

✔︎ Extra (sta)tafel voor attributen

✔︎ Mogelijkheid voor aansluiting Catchbox Pro

✔︎ Flipover met stiften

✔︎ LCD-projector  en laptop voor PowerPointpresentatie (dit is indien Hélène dit heeft aangegeven)

✔︎ Ontvangst van de uitnodiging en schatting aantal deelnemers

Presentaties:

✔︎ Stoelen bij meer dan 30 deelnemers in  cabaret of theateropstelling

✔︎ Stoelen bij minder dan 30 deelnemers in U vorm