INSPIRATIESESSIES OVER O.A.:

Inspirerende spreker gezocht?

Als spreker wordt Hélène regelmatig ingehuurd om een interactieve inspiratiesessie te geven op een evenement. Als u een spreker gaat inhuren, wilt u natuurlijk dat dit uw evenement versterkt en dat uw deelnemers enthousiast en geïnspireerd naar huis gaan.

Hélène inspireert en motiveert. Haar openheid, kennis en humor zorgen er voor dat zij een onvergetelijke indruk achterlaat. Zij zorgt dat er nog lang over uw evenement wordt gesproken.

Bent u op zoek naar een spreker die geen gebruik maakt van langdradige powerpoint presentaties en wollig taalgebruik? Dan is Hélène de spreker waar u naar op zoek bent! Interactief zonder powerpoint met haar koffer vol attributen verrast, vermaakt, inspireert en motiveert zij de mensen. Op deze manier zet zij deelnemers aan tot denken over hun eigen gedrag  en de impact die ze hebben op hun omgeving.

Specialisatie als spreker

Hélène is specialist in persoonlijk leiderschap, werkplezier, communicatie en omgaan met verandering. Als spreker weet ze zich te onderscheiden door haar humor, interactie, kennis en gevoel. Haar openheid is haar kracht. Haar levenservaringen en kennis maken het inspirerend en motiverend.

Hélène spreekt voor bedrijven, overheid, businessclubs, educatieve instellingen, events en seminars. Daar combineert ze haar eigen kennis en ervaringen met praktisch succesvolle toegepaste theorieën, stromingen en wijsheden vanuit verschillende hoeken op het gebied van persoonlijk leiderschap, gedragsverandering en communicatie. Haar deskundigheid is opgebouwd door jarenlange training, persoonlijke ervaringen, gedragswetenschap en neuropsychologie. Boek je Hélène voor een bijeenkomst, dan boek je iemand die weet waar ze over praat.

Zij weet als geen ander om vanuit denken, voelen en doen de mensen te enthousiasmeren en motiveren.

Bewust zoekt zij contact met de deelnemers om te laten zien en ervaren hoe we doen wat we doen. Dat is namelijk vooral hoe we leren: van elkaar en met elkaar. Door te improviseren- dát maakt het zo leuk- is elke sessie uniek en verrassend.