Spreker.

Ik zorg voor anders voelen, denken en doen.

ONDERWERPEN VOOR KEYNOTES & INCOMPANY SESSIES

Samen verbeteren

 Wat zijn de geheimen van succesvolle teams? En hoe zorgen we voor een duurzame en gezonde manier van werken?

Effectief veranderen

Wat maakt verandering zo’n uitdaging en welke praktische bewezen technieken zorgen voor effectief veranderen?

Succesvol jezelf zijn!

 Hoe maak je het verschil en blijf je staande in de snel veranderende wereld? Welke bewezen strategie helpt om doelen te bereiken?

Succesvolle communicatie

Hoe maak je gedrag op de werkvloer bespreekbaar? Hoe vergroot je de impact van jouw boodschap? Praktische eye-openers in de wereld van communicatie.

Wijsheid, succes en geluk

Wat is de nieuwste en wetenschappelijk onderbouwde methodiek die iedereen die met mensen werkt moet weten? Hoe krijgen we meer wijsheid, succes en geluk?

Wijs leiderschap

Welke componenten horen bij Wijs leiderschap?  Wat hebben we hard nodig in deze tijd? Wat kunnen we leren van oude wijsheidtradities en de nieuwste ontwikkelingen uit de wetenschap?

Ontdek wat ik voor jouw organisatie kan betekenen

5 redenen om mij in te huren:

☑︎ Ik maak altijd de koppeling met de specifieke behoefte binnen jouw organisatie met als doel om aan de verwachtingen te voldoen en ik wil deze verwachtingen graag overtreffen.

☑︎ Mijn persoonlijke ervaringen en kennis over sociale- en positieve psychologie, neurowetenschap, NLP combineer ik met oude wijsheidstradities.

☑︎ Ik stimuleer de deelnemers op een interactieve manier om anders te denken, voelen en doen en ik maak ze bewust van hun impact.

☑︎ Mijn boodschap heeft alles: hoge energielevering, verrassende presentatie met beeldende metaforen, interactie met het publiek, video’s en bewezen praktische inzichten.

☑︎ Mijn belofte: aan het einde van de bijeenkomst hebben de deelnemers een aantal concrete tools in handen, ze hebben vaak gelachen, hun geheugen is opgefrist en ze hebben een nieuw inzicht.

Een greep uit mijn opdrachtgevers

ABN AMRO
AntonivanLeeuwenhoek
ANDUS Group
ASG Academie
Bovemij
Belastingdienst
Bouwend Nederland
Breda Toptennis

Bovemij
CASOS
Careander
CZ
Eurofiber
FrieslandCampina
Gemeente Rotterdam
InHolland

IPMA
KIWA
Loyalis
Multicopy
Nije Gast
PKW Wallast
Rabobank
Rijnstate

NN
Tatasteel
UMC
UWV
VUmc
VPM
Waternet
ZorgZijn