ONDERWERPEN VOOR  KEYNOTES  & INCOMPANY SESSIES

Samen verbeteren

De druk op organisaties neemt toe en er wordt ook meer verlangd van teams. De vraag is zijn we in de hectiek nog wel een team? Wat zijn de geheimen van succesvolle teams?

Innoveer en wees succesvoller jezelf

Het is een dynamische tijd met veel veranderingen en technologische ontwikkelingen.Wat maakt verandering zo’n uitdaging en welke praktische bewezen inzichten kunnen de mindset veranderen?

De kracht van succesvol jezelf zijn!

Persoonlijk leiderschap ligt aan de basis van succesvol jezelf zijn. Hoe maak je het verschil en blijf je staande in de snel veranderende wereld? Welke bewezen strategie helpt om doelen te bereiken?

De kracht van communicatie

Communicatie is van grote invloed op werkplezier. Hoe maak je gedrag op de werkvloer bespreekbaar? Hoe vergroot je de impact van jouw boodschap? Praktische eye-openers in de wereld van communicatie.

Wijsheid, succes en geluk

Voelen, denken en doen is gekoppeld aan onze 3 breinen. Hoe kunnen we gebruik maken van de intelligentie van onze 3 breinen. Leren van de neurowetenschap en oude wijsheidstradities.

Wijs leiderschap

Leiderschap maakt en vormt de organisatie. Mensen doen niet wat ze horen, maar wat ze zien. Een update om meer van positieve impact te zijn.

Ontdek wat Hélène voor jouw organisatie kan betekenen

Waarom Hélène?

Hélène maakt altijd de koppeling met de behoefte binnen uw organisatie. Zij combineert sociale- en positieve psychologie, neurowetenschap, NLP met oude wijsheidstradities.

Hélène stimuleert je om anders te kijken, denken en doen en zij maakt je bewust van je impact. Haar boodschap heeft alles: hoge energielevering, verrassende presentatie met beeldende metaforen, interactie met het publiek, video’s en bewezen praktische inzichten.  Aan het einde van de inspiratiesessie  hebben de deelnemers een aantal concrete tools in handen, ze hebben gelachen, hun geheugen is opgefrist en ze hebben een nieuw inzicht.