Spreker, trainer en verbinder.

Ik zorg voor een lach, een inzicht en actie.

ONDERWERPEN VOOR KEYNOTES & INCOMPANY SESSIES

Samen verbeteren

De druk op organisaties neemt toe en er wordt ook meer verlangd van teams. Hoge werkdruk en moeite om teamleden in beweging te houden is vaak de uitdaging. Wat zijn de geheimen van succesvolle teams? En hoe zorgen we voor een duurzame en gezonde manier van werken?

Effectief veranderen

Het is een dynamische tijd met veel veranderingen en technologische ontwikkelingen. Ontwikkelen en verbeteren is veranderen.Wat maakt verandering zo’n uitdaging en welke praktische bewezen technieken zorgen voor effectief veranderen?

De kracht van succesvol jezelf zijn!

Persoonlijk leiderschap ligt aan de basis van succesvol jezelf zijn. Hoe maak je het verschil en blijf je staande in de snel veranderende wereld? Welke bewezen strategie helpt om doelen te bereiken?

Succesvolle communicatie

Communicatie is van grote invloed op werkplezier. Hoe maak je gedrag op de werkvloer bespreekbaar? Hoe vergroot je de impact van jouw boodschap? Praktische eye-openers in de wereld van communicatie.

Wijsheid, succes en geluk

Hoe komt het dat als je het weet, het toch niet doet? Hoe kunnen we optimaal gebruik maken van de intelligentie van onze 3 breinen? Leren van de nieuwste onwikkelingen op het gebied van neurowetenschap en oude wijsheidstradities voor meer wijsheid, succes en geluk.

Wijs leiderschap

Ben jij als leidinggevende je bewust van jouw blinde vlek? Leiderschap maakt en vormt de organisatie. Mensen doen niet wat ze horen, maar wat ze zien. Een frisse update om meer van positieve impact te zijn.

Ontdek wat ik voor jouw organisatie kan betekenen

5 redenen om mij in te huren:

☑︎ Ik maak altijd de koppeling met de specifieke behoefte binnen jouw organisatie met als doel om aan de verwachtingen te voldoen en ik wil deze verwachtingen graag overtreffen.

☑︎ Mijn persoonlijke ervaringen en kennis over sociale- en positieve psychologie, neurowetenschap, NLP combineer ik met oude wijsheidstradities.

☑︎ Ik stimuleer de deelnemers op een interactieve manier om anders te denken, voelen en doen en ik maak ze bewust van hun impact.

☑︎ Mijn boodschap heeft alles: hoge energielevering, verrassende presentatie met beeldende metaforen, interactie met het publiek, video’s en bewezen praktische inzichten.

☑︎ Mijn belofte: aan het einde van de bijeenkomst hebben de deelnemers een aantal concrete tools in handen, ze hebben vaak gelachen, hun geheugen is opgefrist en ze hebben een nieuw inzicht.

Een greep uit mijn opdrachtgevers

ABN AMRO
AntonivanLeeuwenhoek
ANDUS Group
ASG Academie
Bovemij
Belastingdienst
Bouwend Nederland
Breda Toptennis

Bovemij
CASOS
Careander
CZ
Eurofiber
FrieslandCampina
Gemeente Rotterdam
InHolland

IPMA
KIWA
Loyalis
Multicopy
Nije Gast
PKW Wallast
Rabobank
Rijnstate

NN
Tatasteel
UMC
UWV
VUmc
VPM
Waternet
ZorgZijn