Als je altijd denkt zoals je dacht,

zul je doen wat je deed en krijgen wat je kreeg. 

Spreker Verandermanagement

Veranderingsproject na veranderingsproject overspoelt onze organisaties. Vele van onze medewerkers zijn veranderingsmoe. De vraag is veranderen we echt of blijven we hetzelfde doen op andere manieren. Dat is waarom veranderingsmanagement zoveel energie kost en voor zo weinig resultaat zorgt.

Van veranderingsmanagement naar geïnspireerd leiderschap
Onze uitdaging als leiders is dat we bereid dienen te zijn om onze eigen diepste overtuigingen over de werkelijkheid te onderzoeken. De oude methode is om te trachtem anderen tot verandering te brengen. Het is echter veel effectiever om zelf te transformeren en daarmee andere te inspireren. Verandermanagement is zonde van je tijd als je niet als leider aan jouw eigen proces wilt werken. Je kunt de wereld veranderen door zelf te veranderen. Dat is de grootste uitdaging binnen veranderingsmanagement.

Onderwerp voor keynote & incompany sessie:

Innoveer en wees succesvoller jezelf

In de huidige dynamische tijd met veel veranderingen en technologische ontwikkelinge, blijft het menselijk gedrag de belangrijkste factor. Hoe komt het dat disruptie, verandering en innovatie vaak complex is. Wat maakt het vaak zo’n uitdaging en welke praktische bewezen inzichten kunnen de mindset veranderen?

Enkele vragen die Hélène kan beantwoorden:

❑ Hoe krijg je mensen mee in een veranderingstraject?

❑ Wat is de kern van verandering en creatie?

❑ Wat kunnen we leren van het brein in tijden van verandering?

❑ Welke bewezen strategie helpt bij het loslaten van beperkend gedrag?

Waarom Hélène?

Hélène maakt altijd de koppeling met de behoefte binnen uw organisatie. Zij combineert sociale- en positieve psychologie, neurowetenschap, NLP met oude wijsheidstradities.

Hélène stimuleert je om anders te kijken, denken en doen en zij maakt je bewust van je impact. Haar boodschap heeft alles: hoge energielevering, verrassende presentatie met beeldende metaforen, interactie met het publiek, video’s en bewezen praktische inzichten.  Aan het einde van de inspiratiesessie  hebben de deelnemers een aantal concrete tools in handen, ze hebben gelachen, hun geheugen is opgefrist en ze hebben een nieuw inzicht.

Hélène heeft o.a. gewerkt voor:

Meer informatie om Hélène in te huren als spreker verandermanagement?

Bel: 0180-820814

mail@heleneoosterhuis.nl

Contactformulier