“Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente.
Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen.”

Charles Darwin

Spreker verandering

Hoe gaan we om met verandering, onzekerheid en disruptie? Verandering is het het enige constante binnen een organisatie. Verandering zorgt voor groei, weerstanden verwarring. Stress en burn-out zijn schering en inslag en vaak zijn veranderingsprojecten deel of zelfs oorzaak van het stressprobleem.Wat gebeurt er  in tijden van verandering en hoe zorgen we ervoor dat we op een andere manier naar verandering kijken. Want verwarring is slechts een doorgang naar een nieuwe realiteit. Als spreker verandering leert Hélène hoe we kunnen omgaan met de veranderingen om ons heen. Een manier die hen aan het denken zet, motiveert en inspireert.

“Je ziet het pas als je het door hebt”
De crux is, dat zolang je vasthoudt aan allerlei overtuigingen, je niet echt kan zien. Het stopt de groei van jezelf en de organisatie. Bij veranderingen kom je achter je eigen en andere mogelijkheden.  In deze tijd van verandering hebben we zelfbewustzijn, zelfmotivatie,zelfobservatie en zelfmanagement hard nodig.

Onderwerp voor keynotes & incompany sessies:

Innoveer en wees succesvoller jezelf

In de huidige dynamische tijd met veel veranderingen en technologische ontwikkelingen, blijft het menselijk gedrag de belangrijkste factor. Hoe komt het dat disruptie, verandering en innovatie vaak complex is. Wat maakt het vaak zo’n uitdaging en welke praktische inzichten kunnen de mindset veranderen?

Enkele vragen die Hélène kan beantwoorden:

❑ Hoe krijg je mensen mee in een veranderingstraject?

❑ Wat is de kern van verandering en creatie?

❑ Wat kunnen we leren van het brein in tijden van verandering?

❑ Welke bewezen strategie helpt bij het loslaten van beperkend gedrag?

Waarom Hélène?

Hélène maakt altijd de koppeling met de behoefte binnen uw organisatie. Haar deskundigheid is opgebouwd door jarenlange training, persoonlijke ervaringen, onderzoeken, gedragswetenschap en neuropsychologie.

Hélène stimuleert je om anders te kijken, denken en doen en zij maakt je bewust van je impact. Met haar koffer neemt ze de deelnemers mee op reis en vult symbolisch hun levenskoffer. Aan het einde van de bijeenkomst over verandering hebben de deelnemers een aantal concrete tools in handen, ze hebben gelachen, hun  geheugen is opgefrist en ze hebben een nieuw inzicht.

Hélène heeft o.a. gewerkt voor:

Meer informatie om Hélène in te huren als spreker verandering?

Bel: 0180-820814

mail@heleneoosterhuis.nl

Contactformulier