“Actie is de fundamentele sleutel tot alle succes.”
Pablo Picasso

Spreker succes

Succes is een vaardigheid in het dagelijks leven die uitmondt in een gelukkig bestaan. Wie succes en daardoor geluk ervaart in het werk is leergieriger, creatiever, productiever,zelfverzekerder en beter bestand tegen veranderingen en stress.

Persoonlijk succes als weg naar meer geluk
Ons succes en geluk hebben we voor een aanzienlijk deel in eigen hand. Voor 50 procent zelfs, zo vertelt de hedendaagse wetenschap ons. Dus 50 procent van ons geluk hangt af van ons eigen gedrag en van de keuzes die we maken. Als je weet wat je wilt, kun je met een positieve instelling een manier vinden om het te krijgen. Kunnen we leren een positieve instelling te gebruiken , zoals we ook andere vaardigheden hebben aangeleerd? Het antwoord, gebaseerd op onderzoeken en jarenlange ervaring, is een absoluut ja.

Komt het je aanwaaien? Gaat het allemaal vanzelf? Nee, je hebt er het nodige voor te doen, het roer in eigen hand te nemen.

Succes leidt tot meer succes
Medewerkers identificeren zich graag met success, hetgeen eigenwaarde en het zelfvertrouwen vergroot. De verwachting op succes leidt tot een chemische reactieDe aanmaak van testosteron en dopamine, als gevolg van succes, zorgt ervoor dat we naast een fijn gevoel, doelgerichter, geconcentreerder en zelfverzekerder worden.

Energieke inspiratiesessie over succes

Hélène koppelt de inspiratiesessie of workshop over succes met de behoefte binnen uw organisatie. Haar deskundigheid is opgebouwd door jarenlange training, persoonlijke ervaringen, onderzoeken, gedragswetenschap en neuropsychologie.

Hélène stimuleert je om anders te kijken, denken en doen en zij maakt je bewust van je impact. Met haar koffer neemt ze de deelnemers mee op reis en vult symbolisch hun levenskoffer. Aan het einde van de inspiratiesessie of workshop over succes heb je een aantal concrete tools in handen, je hebt gelachen, je geheugen is opgefrist en je hebt een nieuw inzicht.

Aantal vragen waar Hélène in de inspiratiesessie antwoord op zal geven:

✔︎ Wat is de belangrijkste sleutel tot succes?

✔︎ Welke principes helpen je om de vaardigheid succes te leren?

✔︎ Welke principes helpen je om de vaardigheid succes te leren?

✔︎ Wat kunnen we leren van anderen?

✔︎ Hoe kun jij een voorbeeld zijn voor anderen?

✔︎ Wat we van de wetenschap kunnen leren?

Hélène heeft o.a. gewerkt voor:

Meer informatie over een spreker succes?
Neem vrijblijvend contact op!

Bel: 0180-820814

mail@heleneoosterhuis.nl

Contactformulier