Persoonlijk leiderschap is de kunst om je eigen gedrag te veranderen

Spreker persoonlijk leiderschap is de sleutel

De meeste mensen willen met plezier in een inspirerende omgeving werken. Daarnaast mopperen of klagen medewerkers over collega’s, de organisatie of de situatie zonder dat ze actie ondernemen om tot een verandering te komen. Ze hebben het gevoel dat de schuld voor hun onvrede ligt bij de organisatie, collega of hun leidinggevende. Dit zorgt voor onvrede, miscommunicatie, minder efficiency, vertraging van groei en een minder plezierige werkomgeving.

Verandering is het enige constante binnen een organisatie. Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je dat jezelf aan het roer blijft staan? Ben je bereid je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling?

“Stop met interessant zijn. Wees geïnteresseerd.”
Het is een tijd vol veranderingen, uitdagingen en kansen. In deze dynamische wereld wordt juist verwacht dat we ons eigen gedrag onder de loep nemen. Dat we oude beperkende patronen loslaten en nieuwe positieve patronen aanleren. Dat we in actie komen in plaats van afwachten. Onderzoek waarom je intolerant bent voor een bepaald type mensen of voor sommige trekken van mensen. Ontdek waarom je je iets voorneemt en toch iets anders doet. Wees een voorbeeld voor de mensen je heen. Persoonlijk leiderschap is de basis en de sleutel om dit te bereiken.

Geef leiding aan jezelf en wees succesvol jezelf!
Persoonlijk leiderschap is de kunst om je eigen gedrag te veranderen en hiervoor de verantwoordelijkheid te nemen. Het is een vaardigheid om jezelf te leiden. Je bewust worden van je vooroordelen en beperkende overtuigingen zorgt ervoor dat je mogelijkheden ziet in plaats van problemen. Ontdekken wat echt belangrijk voor je is. Het zorgt ervoor dat je je eigen leven leidt in plaats van andermans leven. Een leven dat leuker, authentieker en zinvoller is.

Onderwerp voor keynotes & incompany sessies:

De kracht van succesvol jezelf zijn!

Persoonlijk leiderschap ligt aan de basis van succesvol jezelf zijn. Hoe maak je het verschil en blijf je staande in de snel veranderende wereld? Wat zijn praktische inzichten die je helpen om succesvoller jezelf te zijn?

Enkele vragen die Hélène kan beantwoorden:

❑ Hoe voorkom je dat de waan van de dag regeert?

❑ Welke strategie helpt je om je doel te bereiken, je focus en motivatie te behouden?

❑ Hoe manage je je brein?

❑ Wat is de essentie van persoonlijk leiderschap?

Waarom Hélène?

Hélène maakt altijd de koppeling met de behoefte binnen uw organisatie. Zij combineert sociale- en positieve psychologie, neurowetenschap, NLP met oude wijsheidstradities.

Hélène stimuleert je om anders te kijken, denken en doen en zij maakt je bewust van je impact. Haar boodschap heeft alles: hoge energielevering, verrassende presentatie met beeldende metaforen, interactie met het publiek, video’s en bewezen praktische inzichten.  Aan het einde van de inspiratiesessie  hebben de deelnemers een aantal concrete tools in handen, ze hebben gelachen, hun geheugen is opgefrist en ze hebben een nieuw inzicht.

Hélène heeft o.a. gewerkt voor:

Meer informatie om Hélène in te huren als spreker persoonlijk leiderschap?

Bel: 0180-820814

mail@heleneoosterhuis.nl

Contactformulier