“ik wil dat mensen enthousiast, gemotiveerd en rijker naar huis gaan!”

Mijn Missie

Ik wil graag bijdragen aan gedragsverbetering voor meer groei, verbinding en positieve impact

Mijn visie

Mijn kennis en ervaringen delen zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om succesvoller zichzelf te zijn.

Mijn boodschap

De maatschappij is zo aan veranderingen onderhevig, we hebben zoveel mogelijkheden en prikkels. Je wordt vaak geleefd in plaast van dat je jezelf leidt.  Daarom hebben we persoonlijk leiderschap, zelfmanagement hard nodig. Het is een vaardigheid om jezelf te leiden, te ontwikkelen, te veranderen en op een manier te handelen die het beste bij jou en de situatie past. Van hieruit kun je een positief verschil maken voor jezelf en je omgeving.

“Mijn spreekstijl is een combinatie van inhoud, humor en interactie…”

Over Hélène

Hélène Oosterhuis (1970) is schrijver, spreker, trainer, coach en gedragsexpert. Eigenaar van Succesvol Jezelf en zij combineert sociale en positieve psychologie, neurowetenschap, NLP met oude wijsheid tradities.

Wie Hélène Oosterhuis hoort en ziet, verwondert zich niet alleen over haar boodschap, maar verwondert zich ook over zichzelf.

Deze dynamische maatschappij vraagt ons om ons eigen gedrag onder de loep te nemen. Om de luisteraar te helpen meer wijsheid, succes en geluk te creëren, vertelt Hélène over onderwerpen waar gedragsverandering, leiderschap, communicatie, werkplezier en teamspirit centraal staan.

Zij studeert al 10 jaar op deze onderwerpen. Zij is International Certified NLP Trainer, Transpersoonlijk Coach en Counselar, Trainer in meerdere Brein Integratie Technieken en Systemisch Werken. Ook is zij professioneel lid van PSA Holland een verdiende aanduiding toegekend door middel van bewezen platformervaring

Haar motto is: Wees succesvol jezelf, het is het mooiste wat je jezelf en de wereld kan geven. 

Zij is dé spreker van nu: energiek , vernieuwend en beklijvend.

Haar boodschap heeft alles: hoge energielevering, verbluffende presentatie, interactie met het publiek, video, wetenschappelijk onderbouwde en direct toepasbare boodschap.

Finalist Zakenvrouw van het jaar 2017

Het roer om!

Na 20 succesvolle jaren in de financiële dienstverlening gooide ze in 2009 het roer om. Hier vroeg ze zich af: wat wil ik en doe ik niet? En geïnspireerd door juist die vraag is ze nu een veelgevraagde trainer en spreker. Daarnaast is zij ook auteur van het boek ‘Ken je mij?’ een boek over persoonlijk leiderschap.

Ze is geboren in Rotterdam. De uitdrukking ‘niet lullen maar poetsen’ kent ze heel goed. Getrouwd met Danny en trotse moeder van Julian en Fréderique. Naast haar werk is ze ook oprichter en voorzitter van de Stichting Another Way, een stichting die zich inzet voor vrouwen met sociaal-economische achterstand in Nederland.

Met veel inspiratie en een goed herkenbaar verhaal, leert het publiek. Men gaat enthousiast, gemotiveerd en een inzicht rijker naar huis.

Ook jij trakteert je deelnemers bij het boeken van Hélène Oosterhuis. Zij is een combinatie van spreker, trainer en entertainer in één. Zij  ontwapent haar publiek door over situaties te praten, die je gemakkelijk voor je ziet. Of vragen hardop te stellen die iedereen herkent en laat nadenken over je eigen gedrag. Ze onderbouwt haar stelling met mooie herkenbare metaforen of oneliners die raak zijn. Wie Hélène hoort vertellen, hoort geen spatje zwaarmoedigheid, maar ziet de kwinkslagen in haar verhaal. Diep, met humor en openhartig, wat het bijzonder maakt en waardoor het beklijft.

Hélène is oprichter van stichting Another Way

De Stichting Another Way is voor Powervrouwen in een dip. Vrouwen die door mishandeling, scheiding, werkloosheid of emStichting Another Wayigratie in een sociaal  economische achterstand of isolement zijn gekomen. Ze krijgen een steuntje in de rug, in een periode van hun leven dat ze minder in zichzelf geloven. Op deze manier geef jij  Powervrouwen in een dip in Nederland de mogelijkheid om ook succesvoller zichzelf te zijn.

De vrouwen gaan een power traject in dat ervoor zorgt dat ze weer in hun kracht komen en dat ze hun talenten weer volledig kunnen gebruiken. We leren van elkaar, zodat we met elkaar de wereld een stukje mooier maken!

Meer informatie…

Auteur van het boek ‘Ken je mij?’

Bibliografische gegevens

  • Titel Ken je mij?
  • Ondertitel De kracht van succesvol jezelf zijn
  • Prijs €24,95
  • ISBN 978-90-824244-0-9
  • Druk Eerste druk, maart 2016
  • NUR 801-management algemeen
  • Auteur Hélène Oosterhuis

Informatie en bestellen…