“ik wil dat mensen enthousiast, gemotiveerd en rijker naar huis gaan!”

Mijn Missie

Stimuleren dat iedereen succesvol zichzelf is. Mensen wakker schudden en met elkaar verbinden om een plezierig, zinvol en betrokken leven te leiden.

Mijn visie

Mijn kennis en ervaringen delen in de vorm van inspiratiesessies, trainingen en boek en zo bijdragen aan de ontwikkeling, zodat iedereen succesvol zichzelf kan zijn.

Mijn boodschap

De maatschappij is zo aan veranderingen onderhevig dat het noodzakelijk is om jezelf te herontdekken als authentiek succesvol persoon. Jezelf blijven ontwikkelen en je talenten benutten. Doen waar je blij van wordt. Op deze manier blijf je staande en in verbinding. Van hieruit kun je een positief verschil maken voor jezelf en je omgeving.

“Mijn spreekstijl is een combinatie van inhoud, humor en interactie…”

Over Hélène

Wie Hélène Oosterhuis hoort en ziet, verwondert zich niet alleen over haar boodschap, maar verwondert zich ook over zichzelf.

Deze dynamische maatschappij vraagt ons om ons eigen gedrag onder de loep te nemen. Hoe gaan we om met verandering? Hoe zorg je dat je zelf aan het roer staat en je talenten benut? Jezelf ontwikkelt tot een authentiek succesvol persoon. Om de luisteraar te helpen meer succes te creëren, vertelt Hélène over onderwerpen waar vernieuwing, loslaten, mindset en succesvol jezelf zijn centraal staan.

Haar motto is dan ook: Wees succesvol jezelf, het is het mooiste wat je jezelf en de wereld kan geven. 

Zij is dé spreker van nu: energiek , vernieuwend en beklijvend. Interactief, zonder powerpoint. Met haar koffer vol attributen neemt ze stapsgewijs haar toehoorders mee in haar verhaal. Een koffertje vol nieuwe handvatten en ideeën die direct toepasbaar zijn.

Haar deskundigheid is opgebouwd door jarenlange training, persoonlijke ervaringen, onderzoeken en gedragswetenschap/neuropsychologie.  Zij is International Certified NLP Trainer, Transpersonal Coach & Counselar, Systemisch werker en mBIT Coach. Boek je haar voor een bijeenkomst, dan boek je iemand die weet waar ze over praat.

Genomineerd Zakenvrouw van het jaar 2017

Het roer om!

Na 20 succesvolle jaren in de financiële dienstverlening gooide ze in 2009 het roer om. Hier vroeg ze zich af: wat wil ik en doe ik niet? En geïnspireerd door juist die vraag is ze nu een veelgevraagde trainer en spreker. Daarnaast is zij ook auteur van het boek ‘Ken je mij?’ een boek over persoonlijk leiderschap.

Wie weet zag je haar op RTL7. Of ken je haar van het voorzitterschap bij Stichting Another Way. Of omdat ze bij MPI Nederland won en daardoor van de 100 sprekers Keynote spreker was op het content-event.

Met veel inspiratie en een goed herkenbaar verhaal, leert het publiek. Men gaat enthousiast, gemotiveerd en een inzicht rijker naar huis.

Ook jij trakteert je deelnemers bij het boeken van Hélène Oosterhuis. Zij is een combinatie van spreker, trainer en entertainer in één. Tijdens haar seminars, inspiratiesessies of masterclasses, ontwapent zij haar publiek door over situaties te praten, die je gemakkelijk voor je ziet. Of vragen hardop te stellen die iedereen herkent en laat nadenken over je eigen gedrag. Ze onderbouwt haar stelling met mooie herkenbare metaforen of oneliners die raak zijn. Wie Hélène hoort vertellen, hoort geen spatje zwaarmoedigheid, maar ziet de kwinkslagen in haar verhaal. Diep, met humor en openhartig, wat het bijzonder maakt en waardoor het beklijft.

Hélène is oprichter van stichting Another Way

De Stichting Another Way is voor Powervrouwen in een dip. Vrouwen die door mishandeling, scheiding, werkloosheid of emStichting Another Wayigratie in een sociaal  economische achterstand of isolement zijn gekomen. Ze krijgen een steuntje in de rug, in een periode van hun leven dat ze minder in zichzelf geloven. Op deze manier geef jij  Powervrouwen in een dip in Nederland de mogelijkheid om ook succesvoller zichzelf te zijn.

De vrouwen gaan een power traject in dat ervoor zorgt dat ze weer in hun kracht komen en dat ze hun talenten weer volledig kunnen gebruiken. We leren van elkaar, zodat we met elkaar de wereld een stukje mooier maken!

Meer informatie…

Auteur van het boek ‘Ken je mij?’

Bibliografische gegevens

  • Titel Ken je mij?
  • Ondertitel De kracht van succesvol jezelf zijn
  • Prijs €24,95
  • ISBN 978-90-824244-0-9
  • Druk Eerste druk, maart 2016
  • NUR 801-management algemeen
  • Auteur Hélène Oosterhuis

Informatie en bestellen…